Frivilliga Radioorganisationen

FRO Uppland

Kontaktinformation

FRO Uppland
c/o Jan le Grand
Havrevägen 7
746 34 Bålsta
E-post: uppland@fro.se
Tel: 0705-822402

Hej alla ungdomar!

 

Våra viktigaste medlemmar i FRO är ni ungdomar. Ni ingår alla i det som kallas SIGNALUNGDOM. I FRO Uppland har ni en egen kontaktperson som ni alltid kan kontakta. Mattias Edlund. Enklast når ni honom på mail mattias.edlund@fro.se  

Vi har många utbildningar i FRO som säkert intresserar dig. Det handlar så klart mycket om samband och teknik. Spännande kurser där man får jobba med olika tekniska lösningar och testa hur allt fungerar. Du kan i utbildningsstegen välja vilken väg du vill gå, den gröna eller den civila. Råd om hur din utbildning och framtiden kan du få av Mattias.

FRO´s utbildningar finns samlade i vår Utbildningskatalog som du hittar på FRO hemsida, fro.se. Utbildningar finns för alla från det man fyllt 15 år. Som betalande medlem i FRO är du alltid försäkrad om något skulle hända. Alla kurser är dessutom gratis för dig. De bedrivs bl.a. i Enköping på regementet eller någon av våra kursgårdar i Sverige. Många riktar sig enbart till ungdom medan andra är över alla åldrar. En intressant kurs vi vill göra lite extra reklam för är Ledningssystem Ungdom. Den kommer med i utbildningskatalogen under året. Katalogen förändras hela tiden och visar aktuella kurser som är möjliga att söka för tillfället så följ med vad som händer under den fliken.

För övriga frågor går det även bra att kontakta oss på uppland@fro.se

Varmt välkommen till signalungdom FRO Uppland

Styrelsen,

FRO Uppland


Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök