Frivilliga Radioorganisationen

FRO Uppland

Kontaktinformation

FRO Uppland
c/o Jan le Grand
Havrevägen 7
746 34 Bålsta
E-post: uppland@fro.se
Tel: 0705-822402

 Välkommen till FRO Uppland

ingress

Frivilliga Radioorganisationen (FRO) är en frivillig försvarsorganisation för sambandsintresserade. Kvinnor och män i alla åldrar kan bli medlemmar. FRO Uppland finns i ett spännande län. 21:a hemvärnsbataljonen bemannar vi med signalister och vi bemannar även många befattningar i beredskapsorganisation vid Kärnkraftverket i Forsmark under länsstyrelsens ledning. Stöd till samhället och samverkan med alla frivilligorganisationer är både lärorikt och spännande. Vi erbjuder ett brett utbud aktiviteter med alla typer av utbildningar och sambands- och kommunikationsuppdrag från kriser i samhället till sambandsuppdrag åt olika idrottsföreningar.

Vi är omkring 100 medlemmar i FRO Uppland.

På vår webbplats speglar vi alla länets FRO-aktiviteter och visar resultat efter genomförda aktiviteter i både text och bild. Som ny ordförande för FRO Uppland från 2014 är det en stor ära för mig att få starta upp den här webbplatsen och hoppas få dig att återkomma ofta för att följa oss och våra aktiviteter.

Är du intresserad av FRO Uppland är du alltid välkommen att höra av dig direkt till mig eller någon av mina duktiga medarbetare så får du hjälp. 

Välkommen till FRO Uppland!

  

Förbundsordförande Jan Edenqvist

Regementets Dag 2019

IMG 2151

Den 4 maj öppnar Garnisonen i Enköping sina portar för allmänheten.
Den Gröna världen kommer visas upp ur många vinklar. Från kl 10.00 till 16.00 då grindarna stängs.
Programmet finns att läsa på Försvarsmaktens hemsida.

Varför finns inte FRO med i år?
Vi har under många år samarbetat med Teleseum och ställt upp med duktiga operatörer.
Teleseum har i år inte ekonomi för att delta.
Vi saknar således en viktig part för inbjudan från Regementet till årets evenemang.
Under alla år har vi parallellt med Teleseums utställning haft en grupp hos oss i FRO Uppland som informerat allmänheten om vår Frivilligverksamhet med inriktning på Ungdom.
Vi har drivit våra informationskampanjer på öppet husdagen med vårt värvningstält tillsammans med FFK men i år har vi sagt att vi kraftsamlar till 2020 och hoppas då bl.a. ha fått ett helt nytt FRO-tält samt uppdaterat informationsmaterial.

Styrelsen

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök